Badrumsrenovering Kristianstad

BK GOLV i Olofström AB – badrumsrenovering Kristianstad

Ett tryggt val av hantverkare

Badrumsrenovering Kristianstad

Välkommen till BK Golv i Olofström AB! Med 30-årig branscherfarenhet är vi ditt trygga val av hantverkare. Vår ambition är att erbjuda våra kunder stor trygghet och pålitlig expertis när det kommer till golvarbeten. Vi förstår att varje projekt är unikt, och vi är här för att ge råd och vägledning när det behövs.

Kontakta oss om du önskar en offert för ett arbete.

Vilka vi är

BK Golv i Olofström AB är ett relativt nystartat företag, grundat 2022, men vi har över 30 års erfarenhet inom branschen. Vår målsättning är att erbjuda samtliga kunder gedigen hjälp utifrån deras önskemål och behov. Vårt team står redo att hjälpa dig på bästa sätt.

Badrumsrenovering Kristianstad

Vad vi gör

Vi erbjuder en mängd olika golv- och golvläggningstjänster för att tillgodose våra kunders specifika behov. Oavsett om det handlar om att installera ett nytt golv eller renovera det befintliga är vårt mål att leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Vi ger kunden en kvalitativ process från början till slut.

För att du som kund ska känna dig trygg finns vi med dig under hela processen, från start till slut. Enligt oss är hela processen lika viktig, därför är vi noga med att lägga ner engagemang och hårt arbete i varje steg på vägen. 

Följ varje steg av en badrumsrenovering i karusellen av bilder.

VÅRA TJÄNSTER

Montering parkett

Här finns kompetens och erfarenhet inom golvläggning, däribland montering av parkett. Vår skickliga personal har en djup förståelse för olika material och monteringsmetoder. Vi är dedikerade till att montera ditt nya parkettgolv korrekt, med fokus på detaljer och ett bra resultat.

Badrumsrenovering Kristianstad

Önskar du förnya ditt badrum hjälper vi dig gladeligen med din badrumsrenovering. Oavsett om du vill renovera enstaka delar av rummet eller totalrenovera från grunden kan du anlita oss. Vi innehar yrkesbevis och gvk med medföljande garanti när det gäller badrumsrenoveringar.

Golvslipning

Ditt golv är en av de mest framträdande och använda ytorna i ditt hem eller företag. Med tiden kan dock slitaget göra att det förlorar sin glans och skönhet. Det är här vår expertis inom golvslipning kommer in i bilden. Vi hjälper dig återfå skönheten och funktionaliteten hos ditt golv.

Slätläggning golv

Ett jämnt och felfritt golv är grundläggande för både estetiken och funktionaliteten i ett rum. Som specialister på slätläggning av golv strävar vi alltid efter att leverera ytor av högsta kvalitet till våra kunder.

BK Golv i Olofström AB

Bergs väg 5, 293 31 Olofström
0703571377
Badrumsrenovering Kristianstad